Nissan Qashqai Owners Club UK Homepage
Forum Home Forum Home > J10 Qashqai 2006 - 2013 > Nissan Qashqai J10 Engine Range > 1.6 L HR16DE I4 (Petrol)
  New Posts New Posts RSS Feed - Left Rear Indicator Problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Left Rear Indicator Problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ChapsQash View Drop Down
Forecourt
Forecourt
Avatar

Joined: 10 Dec 2018
Location: London
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ChapsQash Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Left Rear Indicator Problem
    Posted: 10 Dec 2018 at 12:21pm
Hi, 

So we had the fast flashing indicator and so we replaced the bulb. Funnily enough I recall doing this only a year ago or so to the same bulb so we had one spare. This seemed to work but as we drove 100 meters down the road this also now stopped! Drove to Halfords for a replacement which we fitted and seemed to work but then also immediately failed while driving down the road.  The bulbs do not appear to be blown. 

What next:

Where is the fuse to check as my friend google is returning every fuse diagram but one showing me where this is?

Then the Indicator Relay if problem still persists but go knows where this is! 

Any other ideas? 

Thanks in advance. 
Back to Top
PR07HET View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
@qashqaiclub @frankiehipwell

Joined: 01 Jan 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 12337
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PR07HET Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Dec 2018 at 12:30pm
Hmm bad earth?

Are all other lights in the same cluster correct? Reverse(if A) fog, brake etc?

Mainly found at an office chair these days
Back to Top
ChapsQash View Drop Down
Forecourt
Forecourt
Avatar

Joined: 10 Dec 2018
Location: London
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ChapsQash Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Dec 2018 at 12:34pm
Originally posted by PR07HET PR07HET wrote:

Hmm bad earth?

Are all other lights in the same cluster correct? Reverse(if A) fog, brake etc?


That's a good question on the other lights, I will check tonight! 
Back to Top
Turvey View Drop Down
Forecourt
Forecourt


Joined: 27 Aug 2016
Location: Orkney
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Turvey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Dec 2018 at 6:59pm
I had a similar problem, turned out green corroded terminals. Quick clean and all sorted 😉
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.